Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Fashion trends voorjaar 2016

Categorie: Kledingadvies | Auteur: Lotte Jacobs | Datum: 29-12-2015 | Bron: Dressesonly.nl

Na de meest feestelijke items uit de kast te hebben getrokken, is het alweer bijna het einde van het jaar. Dit betekent nieuwe trends voor aankomend jaar.

De winter is nog niet helemaal afgelopen, maar de catwalks en modebladen staan weer vol met de trends voor het voorjaar. Accessoires, stoffen en kleuren, alles wordt weer uitgebreid besproken.

Kleuren voorjaar 2016

Hot items beginnen met een goede kleur, dit jaar zijn het niet meer de felle kleuren maar meer de wat warmere kleuren die aan bod komen. Alle blauwtinten zijn dit voorjaar helemaal in de mode. Van donker tot licht, blauw kan dus altijd, maar natuurlijk blijft ook wit dit jaar weer terugkomen.

Strepen all over the place

Strepen zag je afgelopen zomer steeds vaker voorbij komen. Deze zomer zijn ze niet meer weg te denken. Alles kan! Dikke, dunne, horizontale, verticale en diagonale strepen, het maakt niet uit als het maar strepen zijn.

60's en 70's

De trend die in de winter al is begonnen, loopt gelukkig volgend jaar gewoon door. De retro-trend. Wijde rokken, strakke blousejes, lompe schoenen en natuurlijk horen daar ook de strepen bij. Dit mag weer allemaal!

Laagjes en zomerbreisels

Wit is dus ook dit jaar niet meer weg te denken uit je kledingkast, maar draag het creatief. Neem het voorbeeld van de 60's en 70's. Kies voor een leuk patroon in je blouse of jurkje. Ben speels en draag laagjes, zo breng je wit weer helemaal nieuw in het licht.

De top die we al voor je uitgekozen hebben past helemaal in het straatje, de top is wit met een kleine blauwtint maar ook heeft hij een patroon. De top is van Guess en kost € 51,75.

Terug naar overzicht