Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Jeans trends 2012

Categorie: Must have | Auteur: Carlijn | Datum: 04-10-2012

Jeans zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Iedereen heeft wel een schitterende jeans in zijn of haar kast hangen. Een jeans is namelijk ontzettend veelzijdig en met de juiste kledingstukken, accessoires en schoenen kun je bijna elke gewenste outfit creëren in verschillende stijlen. Maar wát is nu precies de trend van 2012 wat betreft jeans? Wij vertellen het je!

1) Coated jeans
Misschien heb je er al ooit van gehoord. De coated jeans is helemaal hot. Het is een normale jeans met een soort glanzende coating eroverheen. Met deze broek creëer je een mooie leer-achtige look zonder dat je daadwerkelijk leer draagt. Nóg een pluspunt: ook al ziet het materiaal er stug uit, het is best wel stretchy en soepel. Het draagcomfort is dus een stuk beter dan dat van een echte leren broek.


Coated Jeans van Guess. €134,95

2) Destroyed en wit
Je kent het principe destroyed jeans wel: het type jeans met loshangende draden en gaten, maar dan op een stijlvolle manier. Deze was vorig jaar helemaal trendy. Begin dit jaar kwam men met de witte jeans die modeland veroverde. Momenteel worden deze twee trends gecombineerd tot een nieuwe trend: de witte destroyed jeans. Draag deze stoer met enkellaarsjes en een stoere top voor de ultieme rockchick look.

3) Grijze jeans
In de zomer was iedereen in de ban van de gekleurde jeans. Alle kleurtjes passeerden de revue. Nu het weer wat grijzer wordt, verplaatst de trendkleur zich ook richting... jawel, grijs. Een grijze jeans geeft een meer winterse uitstraling en is gemakkelijk te combineren. Met zwart houd je de de outfit simpel en sober, met een fel kleurtje maak je de outfit in een handomdraai lekker speels. Een grijze jeans is een echte musthave voor deze winter!

 


Grijze Jeans van MET. Van €139.95 voor €83.97

4) Side panel jeans
De naam zegt het eigenlijk al: een side panel jeans heeft een soort 'paneel' (of streep) aan de zijkant van de jeans zitten. Dit geeft de jeans een unieke en speelse uitstraling en zorgt voor een trendy look. Dit panel kan op vele manieren gecreëerd worden. Het kan gemaakt zijn van een gekleurd stukje jeans zijn, een heel ander materiaal zoals leer of zelfs van pailletten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Miss Sixty panel jeans: €129.95

Als je de zojuist genoemde trends in jouw kast hebt hangen, weet je zeker dat je trendy en stijlvol de winter doorkomt!

Terug naar overzicht