Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Kleur de wereld met de nieuwe voorjaarscollectie 2012

Categorie: Gezien | Auteur: Lianne | Datum: 01-04-2012

De voorjaarscollectie 2012 bestaat uit vrolijke  voojaarsmode waarin trends als fities, sixties en retro centraal staan. Ben een trendsetter en schaf als eerste de nieuwste voorjaarsmode aan.

Knallende kleuraccenten dit voorjaar

Te beginnen met kleurrijke shirtjes, blouses en topjes die te dragen zijn onder een felgekleurde blazer, als eyecatcher een sjaal of in combinatie met een chino of skinny jeans. De kleuren van de voorjaarscollectie zijn eindeloos te combineren en biedt voor elke gelegenheid een geschikte outfit. Stel je voor, met een cocktail genieten op het terras in jouw vrolijke outfit van UniQ. Iedereen vraagt zich af waar jij dat ene leuke topje of jurkje vandaan hebt gehaald. De voorjaarscollectie van 2012 is niet alleen gericht op felle kleuren, maar ook natuurlijke kleuren spelen een hoofdrol in deze voorjaarcollectie. Zoals nude tinten, zandtinten en de kleuren groen en bruin zijn gebruikt. Kortom, de trend van de zomer schrijft voor dat je onbeperkt mag afwisselen.

Voorjaarscollectie online!

Deze voorjaarscollectie past uitstekend bij het kledingmerk Dept. De voorjaarscollectie van Dept bestaat uit  jurkjes met ruches en shirts met een bloemenopdruk. Naast zomerse jurkjes vind je in de voorjaarscollectie van Amy Gee gestreepte tops met een opvallende strik. MET Jeans biedt naast broeken in de meest felle kleuren ook jurkjes in knalkleuren. Zoals altijd biedt Guess een uitgebreide collectie shirts en tops. De Guess shirts zijn bedrukt met leuke teksten en in warme zomerdagen zijn de strapless tops van Guess ideaal om een kleurtje te pakken. De voorjaarscollectie op UniQ is alvast een klein sneak preview. Houd deze fashion shop in de gaten, want dagelijks wordt de collectie uitgebreid met de nieuwe voorjaarsmode. Kortom, kleur de wereld met de nieuwe voorjaarscollectie 2012!

Diverse vrolijke kleding items voor het voorjaar!

MET Injeans oranje jurkje

Dept bloemenjurkjeChino Lost in ParadiseDept rokje met ruchesAmy Gee mintgroen blouseDept bloemenjurkGuess roze t-shirtDept strapless bloemenjurk

Terug naar overzicht