Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Modetrends Herfst-Winter 2012

Categorie: Kledingadvies, Gezien, Must have | Auteur: Lianne | Datum: 07-08-2012

 

Nog enkele weken en dan begint het nieuwe modeseizoen! Ook zo nieuwsgierig naar de herfst en winter modetrends? Wij hebben alvast de meest opvallende trends voor je op een rijtje gezet.

Kleur 

Iedereen is inmiddels wel gewend aan fel rode, gele, groene en blauwe kleding. Gelukkig blijven we ook deze winter kleurrijke kleding dragen. Vooral de rijk volle kleuren oranje, wijnrood, paars, zeegroen en aubergine zul je veel zien.

Goud en zilver

Goud en zilver spelen een belangrijke rol in de wintercollectie. Deze winter mag je iedereen verblinden met glinsterende accessoires of val op met een totaal gouden look. 

Lange mantels

In de wintercollectie zijn winterjassen natuurlijk de belangrijkste items. Dit najaar zijn lange mantels de absolute musthave! Deze chique jassen zijn vrouwelijk, strak en elegant. Een opvallend accent aan deze mantels zijn de opstaande kragen. 

Broeken met hoge taille

Weer terug van weggeweest: broeken met hoge taille. Dit najaar vind je broeken met hoge taille weer terug in de collecties.

Maxi items

Deze zomer probeerde de modeontwerpers de maxijurken en maxirokken al tot een hot item te maken. We verwachten dat je dit najaar echt niet meer om deze items heen kan!

Prints

Het is je misschien opgevallen dat slangen en panter prints deze zomer een absolute trend zijn. Ook in het najaar zal deze trend zich voortzetten.

Strikken en sjaaltjes

Blouses met strikken en sjalen zijn niet alleen deze zomer een trend, maar ook dit najaar! Houdt er wel rekening mee dat deze details van zijde, linnen of satijn moeten zijn.

Leer

Leren blazers en jassen zijn een absolute musthave dit najaar. Denk bij leren jasjes niet alleen aan stoere modellen, maar liever aan getailleerde design jasjes waar de vrouwelijke vormen benadrukt worden. Vul jouw garderobekast aan met leren jurken, broeken en rokken.
 
Modetrends herfst-winter 2012
Terug naar overzicht