Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Voorjaarstrends accessoires 2013

Categorie: Must have | Auteur: Nicole | Datum: 31-01-2013

Een nieuw lente seizoen gaat natuurlijk samen met nieuwe voorjaarsaccessoires. Van schoenen tot nagellakjes, van sieraden tot tassen: in alle items is het voorjaar aanwezig. Zowel in kleding als accessoires zal veel kleur te zien zijn, in welke stijl dan ook. Met de onderstaande accessoires beloofd het een vrolijke lente te worden.

 

Schoenen

Dit voorjaar verdwijnt de hoge pump naar de achtergrond. Dit hoge schoeisel wordt namelijk vervangen door een comfortabeler exemplaar, namelijk de sneaker. Sneakers kun je eenvoudig combineren met een stoere jeans maar ze staan ook goed onder een jurkje of jumpsuit. Ook mocassins zijn een opkomende trend. Deze mooie, maar vooral prettige schoenen zitten heerlijk en je kunt er uren op lopen. Daarnaast zijn ze ook goed te dragen bij verschillende kleding items.

 

Nagellak

De keuze is reuze als het gaat om nagellak kleurtjes deze lente. Zowel klassieke als moderne stijlen en kleuren domineren de lente trend. OPI speelt in op de landen van Centraal Europa waarbij de kleuren zijn geïnspireerd op landen als Hongarije, Roemenië en Polen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleur van Hongaarse paprika's op je nagels. Maar ook de vertrouwde tinten als felrood en oranje zijn komend voorjaar weer hot.

 

Zonnebrillen

Op het gebied van zonnebrillen zul je verschillende modellen zien. Zo is de oversized zonnebril nog steeds helemaal in en zal de dramatische zonnebril zijn intrede maken in 2013. Denk daarbij aan innovatieve vormen zoals een zonnebril met glazen in de vorm van kattenogen. Daarnaast zijn ook funky en kleurrijke zonnebrillen met fleurige frames een heuse trend voor degenen die willen opvallen! Maar wat misschien nog wel de grootste trend gaat worden in 2013 zijn de zonnebrillen met gekleurde lenzen. Strakke, minimalistische modellen met ingetogen tinten als groen en blauw.

Tassen

De stijlen van de lente tassen variëren van klassieke handtassen tot casual boekentassen . Maar één ding hebben ze gemeen, ze zijn allemaal in frisse voorjaarskleuren. Mintgroen, knalroze, kanariegeel of prachtig pastel. Verder zijn de tassen voorzien van studs, stenen en kristallen.

 

Sieraden

Het voorjaar van 2013 toont zeer uiteenlopende sieraden waarbij verschillende kleuren, materialen en maten te zien zijn. Zo zijn er plastic sieraden in zowel sorbet kleuren als primaire kleuren zoals blauw of geel. Daarnaast kan kristal prima gecombineerd worden met leer, touw of veren. Maar ook grote parels en geometrische figuren in kettingen en armbanden zijn een echte trend.

Terug naar overzicht