Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Winterjassen trends 2012 - 2013

Categorie: Kledingadvies | Auteur: Tara | Datum: 17-09-2012

Waarschijnlijk ben je nog lekker van het na zomerse weer aan genieten, door lekker te barbecueën  of de laatste zonnestralen opvangen op het terras. Terwijl jij lekker zit te relaxen worden in de winkels de sale artikelen uit de schappen gehaald en wordt de nieuwe wintercollectie ingeladen. Tussen deze nieuwe winterkleren voor de winter van 2012 – 2013 zitten natuurlijk prachtige en warme winterjassen. Een warme winterjas zal je zeker nodig hebben tijdens de koude en besneeuwde winterdagen van 2012 – 2013 want koud dat gaat het zeker worden. Na een warme oktober maand zal het in november de eerste vorst verwacht worden, de tijd voor jou op je nieuwe winterjas te showen.

Winter jassen trends 2012 – 2013
Niet alleen de winkels hebben de nieuwste wintercollectie in de rekken hangen ook de online webshop vullen de schappen van de online webwinkel. De kleurrijke zomer wordt door getrokken in de winterjassen collectie en er zijn een groot aantal jassen die over beschikken over een prachtige en warme winterkleur. Zo hoef jij niet als grijze muis deze winter over straat, kies voor een schitterende tint als donker blauw, mosterdgeel of zeegroen. Heb jij het in winter altijd veel kouder dan andere mensen dan is een oversized winterjas voor jou de oplossing. Onder deze draag je namelijk moeiteloos je dikke winter vest of warm en trendy jasje.

Nog meer trends, voor welke trend ga jij ?
Een jasje dat perfect is voor de regenachtige herfstdagen is het leren jasje, in een opvallende kleur of de kleur zwart die overal bij gecombineerd kan worden. Met een vestje je er onder draag je dit sublieme leren jasje ook tijdens de winterdagen. De unieke look wordt die gedragen kan worden tijdens de koude dagen is de jas met aparte lijnen, denk aan jassen die scheef dicht geknoopt worden maar ook omslagjassen of poncho's. Wil jij dus opvallen in de witte sneeuw, kies dan voor deze winter trend van 2012 – 2013. Liever een iets normaler model maar wel opvallen dat kan met een winterjas die beschikt over een drukke print. De prints blijven dit najaar namelijk nog helemaal hip.


Winterjas die altijd een bij de tijd is
Laat je budget het niet toe om elk jaar een nieuwe winterjas te kopen, ga dan niet voor een winterjassen trends van 2012 – 2013, maar kies een jas die iets klassieker en traditioneler is waardoor je hem langer kan dragen dan een jaar. Er zijn een groot aantal jassen die onder de categorie vallen denk aan de wollen jas met grote knopen waarvan zowel de lange als de korte versie elk jaar weer terug komt. Maar ook de gewatteerde jas verschijnt ieder jaar weer terug in het winterjassen beeld. En ga je voor de kleur zwart, bruin, grijs of donder blauw dan zit je elk jaar goed.

Welke winterjas houd jou deze winter van 2012 – 2013 lekker warm en zorgt ervoor dat jij geen enkel koudje vat.

Terug naar overzicht