Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Zomer checklist 2013

Categorie: Kledingadvies | Auteur: Anne | Datum: 6 juni 2013

Ik ga op vakantie en neem mee..

Meiden opgelet! Ga jij binnenkort op vakantie? Zo ja, onderstaand vind je onze checklist met handige tips die je zéker niet mag vergeten voordat je op vakantie gaat. Dit zijn de zes punten die volgens ons absoluut niet mogen ontbreken in jouw koffer. Met deze tips ben jij in ieder geval helemaal holiday-proof! 
 

No 1: Jurkjes

Een jurkje is een handig item voor op vakantie. Zodra je naar het strand gaat trek je over je swimwear jouw favoriete jurkje. Maar ook is een jurkje toepasselijk voor een party tijdens de zwoele vakantie avonden. Heb je het jurkje al in je koffer? Ga dan door naar nummer 2. 
 

No 2: Shorts

Short – onze favoriete must-have! Een short is een superhandig kledingstuk dat jij gemakkelijk   even aantrekt als je op vakantie bent. Dit kledingstuk kun je gemakkelijk combineren met een top of shirt. Ga je cultuur snuiven in Rome? Dan is een short uitermate geschikt voor een druk dagje in de tropische temperaturen! 
     

No 3: Tops & T-shirts

Tops & T-shirts kun je gemakkelijk combineren met een leuk rokje of een shortje. Dit item is écht altijd handig voor op vakantie want het is geschikt voor elke gelegenheid! Je kunt het dragen op veel kledingstukken maar ook over een shirtje kun je 'gemakkelijk even' een vestje aantrekken.
 

No 4: Rokjes

Houd jij van opvallen? Kies dan voor een mini-rokje. Rokjes zijn erg zomers en zitten erg fijn op vakantie. In een mooi zomerrokje word jij spontaan vrolijk en krijg jij een echt vakantiegevoel waar je ook bent!
      
 

No 5: Jumpsuits

Jumpsuit – het pak aan één stuk. De jumpsuit komt weer terug en dit pak zit altijd erg comfortabel! Leuke jumpsuits voor op vakantie zitten als gegoten. In dit item zie jij er altijd leuk uit. Check: Ja?! Ga dan nu door naar de last one!
 

No 6: Vestjes

Koele zomeravonden – op vakantie koelt het 's avonds vaak af waardoor je het vaak koud zult krijgen. Een hip vest voor de frisse zomeravonden is ideaal voor op vakantie. Met een vest ben jij ervan gegarandeerd dat jij het niet snel koud zal krijgen! 
     

Conclusie

Voldoet jouw koffer aan al deze tips? Dan ben jij helemaal holiday ready! Waar je ook heen gaat, met deze tips ben jij ervan verzekerd dat je niets vergeet. Nadert de dag dat je vertrekt en heb je niet genoeg tijd om te gaan shoppen? Neem dan online eens een kijkje in onze online webshop. Je vind hier de leukste items die niet mogen ontbreken in jouw koffer! Fijne vakantie!
Terug naar overzicht