Snelle levering
Veilige betaling
Klantenservice ma-vr / 9u-16:30 : 0495 526 502
Spaarbonus 2,5% - 10%
Geen producten in winkelwagen 0

Zonnebrillen trend 2013

Categorie: Must have | Auteur: Nicole | Datum: 5 april 2013

Let the sun shine!

Elk jaar is de zonnebril weer een vast onderdeel van iedere zomeroutfit! Ook dit jaar zijn er weer verschillende trends gespot bij bekende zonnebril merken en op de catwalk. De grote zomerhit op het gebied van zonnebrillen, zijn dit jaar de gekleurde glazen in alle kleuren van de regenboog. Brillen-marktleider Rayban zet de trend met gekleurde brilglazen. Zo geeft het wereldbekende merk haar klanten een echt retrogevoel met de pilotenbril met glazen in traditioneel blauw en laat ze op een roze wolk zweven met rozige glazen. 
 

Zonnebril met gekleurde glazen

De gekleurde glazen worden vaak gedragen in combinatie met de piloten zonnebril. De stijl hierbij is minimalistisch en strak, met lichtgewicht chromen randen en bruggen. Het woord 'Opvallend' is een juiste omschrijving van de zonnebrillen met gekleurde lenzen. Deze brillen zijn ware festivals beauty's en een echt must have op het gebied van eye-wear. 
 
               
 

Get the look

Feit is: zonnebrillen met gekleurde glazen worden een grote hit deze zomer! Niks geen subtiliteit, maar heftig gekleurd! De exotische brillen hebben lenzen met kleuren die variëren van prachtig groen naar helblauw tot geel/oranje tinten. De oplettende fashion lover heeft de bril al gespot bij de Hangover 2 waar Bradley Cooper een dergelijke piloten zonnebril droeg. Belangrijkste tip voor je kleur bekennen: Stem het af op je kleding! 
 

Zonnebril met spiegelglazen

Een andere zonnebrillen trend is de bril met spiegelglazen. Kies voor een wit montuur met blauwe glazen of voor een zwart model met zilveren spiegelglazen. Super hip en trendy! Ben je niet zo'n durfal en kies je liever voor een minder opvallende zonnebril? Wees gerust, ook deze zomer zijn er tal van andere zonnebrillen met leuke monturen en kleurtjes die iets bescheidener zijn. 
 
Terug naar overzicht